Prețuri pentru machiaj

Ai un eveniment important anul acesta și vrei să arăți impecabil?


În continuare îți voi prezenta toate serviciile de care poți beneficia anul acesta și prețurile aferente acestora.

Machiajul fără gene false

Această programare îţi poate schimba întreaga zi. Îţi va oferi încredere şi calm indiferent că ai o prezentare, o întâlnire de afaceri sau un interviu pentru locul de muncă.


Machiajul poate fi unul natural potrivit femeilor de orice varstă.


Acest tip de machiaj oferă tenului un aspect neîncărcat și lejer, și o rezistență îndelungată.

 

Durată: 45-60 minute
Preţ: 230 RON

Machiajul cu gene false

Acest machiaj îţi va oferi încredere şi calm indiferent dacă mergi la o petrecere, nuntă, bal sau orice altă ocazie specială.

 

Machiajul poate fi unul complex, care cuprinde și pigmenţi, glittere, conturul feţei etc.

 

Durată: 60-75 minute
Preţ: 280 RON

Machiajul VIP

Pentru tine am dezvoltat o tehnică specială ultrarezistentă care îți garantează o rezistență de peste 24 de ore la machiajul tenului.

Acest tip de machiaj poate fi atât unul natural, cât și unul mai îndrăzneț, dar nu uita că îndrăzneț nu înseamnă încărcat sau vulgar. Genele false sunt incluse și pot fi de tip bandă sau smocuri.

Dacă ai probleme cu transpirația sau știi că nu îți rezistă machiajul pe față în general, aceasta tehnică este perfectă pentru tine.

 

Un factor obligatoriu pentru executarea acestei tehnici este temperatura din încăpere. Dacă nu este suficient de răcoare în încăperea în care lucrez, pielea va respinge produsele aplicate prin transpirație, iar tehnica nu va avea efect.

 

Durată: 90 minute
Preţ: 400 RON

Machiajul de mireasă

Nu uita, aceasta zi este despre tine. Aceasta este ziua pe care ţi-o vei aminti pentru tot restul vieţii tale, de aceea trebuie să te simţi mai frumoasă ca oricând. Fotografiile de la nunta ta vor fi păstrate şi preţuite pentru tot restul vieţii, de aceea este important nu doar să arăţi, ci şi să te simţi perfect.

 

Prin serviciile de machiaj de mireasă pe care le ofer, te voi ajuta să construieşti imaginea pe care ţi-o doreşti pentru nunta ta.


Pentru a mă asigura ca arăţi perfect in ziua nunţii, serviciile mele de machiaj de mireasă includ realizarea machiajului ales de tine la proba într-o atmosfera plăcută şi relaxantă. Tot ce trebuie să faci este sa te relaxezi şi să te bucuri de aceste momente.


Folosesc doar produse de cea mai bună calitate care sunt făcute pentru a arata impresionant atât în viaţa reală, cât şi în fotografii.

 

Durată: 90-120 minute
Preţ: 350 RON

Ofertă specială pentru mirese

Oferta este valabilă doar pentru minim 3 persoane machiate la aceeași locație:


Machiajul fără gene false: 230 RON doar 210 RON
Machiajul cu gene false: 280 RON doar 260 RON
Machiajul de mireasă: 350 RON doar 330 RON