Numele meu este Ioana Dumitru

Sunt makeup artist și trainer în Bucureşti cu o experiență de peste 7 ani în domeniul beauty.

 

Sunt specializată în domeniul machiajului și am aprofundat de-a lungul timpului diferite tehnici, incluzând tehnica creionului, tehnica acuarelei și tehnica gelului.

 

Folosesc produse profesionale care garantează rezistență îndelungată și tehnici pe care le-am acumulat prin experiență și cu ajutorul a peste 40 de cursuri de specializare.

 

Dacă vrei să aflii mai multe despre mine și despre specializările mele, dă click pe butonul de mai jos și citește în continuare. 

 

Stilul meu este remarcat atât prin machiajele super naturale pe care le creez, cât și prin combinațiile de culori pe care le folosesc pentru crearea machiajelor mai deosebite.

 

Am o comunitate de peste 10.000 de oameni pe Facebook și peste 7.500 pe Instagram, unde am o prezență constantă.

Am creat și o comunitate pe un Grup Privat de Facebook, unde te invit și pe tine să ni te alături.

Portofoliul meu conține o varietate de machiaje, de la cele mai naturale, până la cele mai colorate, sau chiar grafice.

 

Dacă vrei să vezi o parte din lucrarile mele, dă click pe butonul de mai jos!

Învață cum să îți faci singură un machiaj complet și cum să îți trasezi o linie de tuș perfectă

Am pregătit pentru tine și o serie de materiale gratuite care să te ajute să întelegi mai bine fiecare pas din machiaj și cum ar trebui executat pentru a ajunge la rezultate excelente.

 

Daca dorești să îți trimit aceste materiale gratuite care constau in 7 lecții, te rog sa dai click pe butonul de mai jos pentru a citi mai multe despre cum poți intra în posesia acestor materiale.

Dețin și un blog care conține articole despre beauty și machiaj, dar și experiențe personale.

 

Dacă ești curioasă să citești aceste articole, poți da click pe butonul de mai jos și te voi redirecționa către blogul meu.

Așa cum îți spuneam la început, lucrez în acest domeniu de peste 7 ani și în tot acest timp am lucrat cu cliente.

 

Dacă îți dorești o programare pentru un machiaj profesional în București, nu uita să verifici portofoliul meu de lucrări și lista de servicii, prețuri și oferte actualizate anual, dând click pe butonul de mai jos.

Am dat startul cursurilor fizice de automachiaj.


Dacă ai deja un curs de bază, dar simți ca ai lipsuri în cunoștintele tale sau vrei să înveți să execuți un anumit tip de machiaj, te pot ajuta și cu un curs de perfecționare, la cerere.


Dacă ești interesată de un astfel de curs fizic, dă click pe butonul de mai jos și citește mai multe despre asta.

Curs ONLINE EXPERIENȚIAL de automachiaj pe înțelesul tuturor!

 

Cea mai simplă tehnică de predare care poate oferi valoare atât unei persoane care nu a pus niciodată mâna pe o pensulă de machiaj, cât și unei persoane care a terminat un curs de bază, dar simte că încă are lipsuri pe partea teoretică sau practică.

 

Cursul este unul experiențial. Durează 6 săptămâni și conține 7 întâlniri LIVE împreună cu mine și teme de casă săptamânale pe care ți le voi verifica într-un timp foarte rapid.